Hoštice - TJ Lom

22.05.2010 17:00

Hoštice - TJ Lom          1:1   (0:1)

B: 28. Mikeš M. ml.

TJ Lom: Šuba P. - Fráňa J., Mikeš M. st., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Čabrádek J. (46. Očenášek F.) - Ředina M., Mikeš M. ml.

   K utkání jsme cestovali ve značně oslabené sestavě, podle čehož zápas vypadal.  Začátek prvního poločasu se odehrával hlavně ve středu hřiště bez nějakých větších šancí na obou stranách. Náš tým se dostal k pár centrům do domácího vápna, ale bohužel jsme z nich nedokázali nic vytěžit. Až přišla 28. minuta, kdy se dostal Vylita M. k odraženému balonu, poslal ho přes domácí obranu, kam si naběhl Mikeš M. ml. a vstřelil vedoucí branku utkání (0:1). Hosté mohli během chvilky odpovědět, když se ocitl jejich útočník za naší obranou a dal gol. Ten však nebyl kvůli ofsajdu uznán. Ve 34. minutě po nevybíravém zákroku protihráče musel náš hráč Čabrádek J. pro zranění odstoupit ze zápasu. Do konce poločasu jsme hráli pouze v 10 hráčích, z čehož vyplynulo, že nás domácí začali přehrávat. Do druhého poločasu nastoupil Očenášek F. za Čabrádka J.

    Domácí tým se ve druhém poločase snažil s vývojem utkání něco udělat. Zatlačil nás na naši polovinu, ale do žádné vážnější šance se nedostal. Naopak my jsme mohli dát druhou branku, když se po sólové akci dostal Ředina M. až před domácího gólmana, ale svoji střelu nedokázal vměstnat mezi 3 tyče. Po několika minutách se Ředina M. dostal k míči u rohového praporku, z otočky nacentroval před branku, kde se dostal k hlavičce Mikeš M. ml. a poslal míč k levé tyči domácí branky, kde však stál dobře postavený obránce a balon vykopl. Opět se potvrdilo známé pravidlo ,,nedáš - dostaneš'', když se o pár minut později dostal domácí útočník k centrovanému balonu a srovnal na konečných 1:1.

Zpět