TJ Lom - Chelčice

30.05.2010 14:00

Hoštice - TJ Lom          2:2   (0:1)

B: 89. Mikeš M. st. a 93. Ředina M.

TJ Lom: Murárik A. - Šorna K., Mikeš M. st., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. - Ředina M., Mikeš M. ml.

   Na domácím hřišti jsme přivítali tým aspirující na postup, podle čehož také vypadala předvedená hra. Opět se nám povedl začátek zápasu a soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu, ale bohužel jsme i ty největší příležitosti nedokázali proměnit. Po našem náporu se hra uklidnila a utkání se odehrávalo zejména ve středu hříště. Hosté zahrozili po ojedinělé akci, když se jejich útočník uvonil u postraní lajny, odcentroval a skore se měnilo (0:1). Do konce poločasu si už žádný tým vážnější šanci nevytvořil.

    Do druhého poločasu jsme opět chtěli vstoupit aktivně. Drželi jsme balon na našich kopačkách a vytvářeli si slibné šance, ale znovu jsme je nedokázali promenit, tak přišel trest v podobě druhé branky do naší sítě (0:2). Poté jsme zkusili otevřít hru, aby jsme s výsledkem ještě něco udělali, ale místo toho přišla další šance hostí, kdy první střelu vyrazil brankář Murárik A. a následnou dorážku dokázal vytěsnit mimo naši branku Mišiak R. Kdyby tuto akci hosté proměnili, asi by bylo o vítězi toho zápasu rozhodnuto. Nám se však podařila nevídaná věc, když si v 89. minutě naběhl na centrovaný míč Mikeš M. st., zpracoval si a nechytatelnou ranou nedal hostujícímu brankáři šanci (1:2). V poslední minutě utkání jsme dostali šanci kopat volný přímý kop z 20 metrů. Postavil se k němu Ředina M. a podařilo se mu nádherně obstřelit hostujícího golmana (2:2). Po této brance rozhodčí ihned ukončil zápas.

Zpět