Malenice - TJ Lom

14.08.2010 17:00

Malenice - TJ Lom          4:7   (1:3)

B: 26., 46., 59., 71. a 80. Mikeš M. ml., 9. Mišiak R. a 36. Mikeš P.

TJ Lom: Murárik A. - Fráňa J., Šuba P., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Chaloupka M. - Šorna K. (82. Podhorský J.), Mikeš M. ml.

   Uvodní kolo nového ročníku okresního přeboru Strakonicka jsme začínali na hřišti v Malenicích, odkud jsme si v posledních letech nevozili téměř žádné body. Začátek zápasu se odehrával spíše ve středu hřiště, až přišla 9. minuta, kdy Šorna K. přistrčil Mišiakovi R. a ten poslal míč do levé šibenice domácí branky (0:1). Tímto gólem jsme se bohužel nechali uspat a přestali hrát. Hosté převzali iniciativu a zavřeli nás na naši polovině, z čehož přišlo vyrovnání. Murárik A. ještě stačil reflexivně vyrazit volný přímý kop domácích, ale na následnou dorážku již nestačil zareagovat (1:1). Po tomto gólu se hra vyrovnala a nám se podařilo opět skórovat, když se po centru Vylity M. trefil do domácí sítě Mikeš M. ml. (1:2). Před koncem poločasu se ještě trefil Mikeš P., když se dostal k odraženému Míči od tyčky a dával do prázdné branky (1:3).

    Do druhého poločasu jsme vstoupili gólově, když se pár vteřin po rozehrání, dostal sám před brankáře Mikeš M. ml. a zvýšil na (1:4). Po této brance si vybral slabší chvilku náš gólman Murárik A., když pustil do své branky vysoký míč ze 30 metrů (2:4). Od této chvíle jsme začali více kombinovat, z čehož vyplynuly naše další branky, když Mikeš M. ml. dal do konce zápasu ještě tři branky a my navýšili náš náskok až na 7:2. Náš náskok mohl být ještě větší, když šel dvakrát sám na branku Fráňa J., ale domácí brankář dokázal jeho pokusy zneškodnit. Závěr zápasu jsme bohužel vypustili a hosté pět minut před konce utkání snížili na 7:3 a v nastaveném čase dali z pokutového kopu na konečných 7:4.

Zpět