Osek B - TJ Lom

25.04.2010 17:00

Osek B - TJ Lom          2:1   (0:0)

 

TJ Lom: Murárik A. - Mišiak L. (74. Šuba P.), Mikeš M. st., Mišiak R., Šorna K. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Šuba J. (57. Fráňa J.) - Ředina M., Mikeš M. ml.

    Do zápasu jsme vstoupili opět aktivně a již v první minutě šel náš útočník Ředina M. sám na brankáře, kterého bohužel trefil jen do nohy. O pár minut později se v další šanci objevil znovu Ředina M. a když už překonal domácího brankáře, tak se jeho střela odrazila od tyče zpět do hřiště. Stále jsme drželi míč na svých kopačkách a domácí hráče nepouštěli do výraznějších kombinací, z čehož vyplynula i naše další šance, když Vylita M. zblízka trefil domácího brankáře, poté se dostal k odraženému balonu, ale nedokázal ho dopravit do prázdné branky. V závěru prvního poločasu se začali do zápasu dostávat i domácí fotbalisté, kteří několika centry zaměstnali našeho gólmana Murárika A.

    Začátek druhého poločasu jsme vůbec nezachytili, domácí nás drželi na naší půlce a my se jen bránili dlouhými odkopy. V 58. minutě se po autovém vhazování dostal k balonu Ředina M., obešel domácího obránce a poslal míč podél malého vápna, kde ho do prázdné branky uklidil Mikeš M. ml. (1:0). Naše vedení však dlouho netrvalo, o pár minut později se dostal k nakopnutému míči domácí utočník a propálil všechno, co mu stálo v cestě (1:1). Aby toho nebylo málo, o deset minut později už hosté vedli 2:1, když jejich útočník Maroušek dal svůj druhý gól v utkání. Těsně před koncem utkání Mikeš M. ml. vstřelil branku na 2:2, ale po odmávání ofsajdu domácím pomezním nebyl tento gól uznán.

Zpět