TJ Lom - Blatná B

01.05.2010 14:00

TJ Lom - Blatná B          3:0   (0:0)

B: 63., 78. a 90. Mikeš M. ml.

Žk: Ředina M.

TJ Lom: Murárik A. - Šuba P. , Mikeš M. st., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Šorna K.(80. Fráňa J.)  - Ředina M., Mikeš M. ml.

    Začátek zápasu se nám opět povedl a již od úvodních minut jsme si vytvářeli šance, do první z nich se dostal Mikeš P., ale jeho střela z hranice vápna hostujícího golmana Reguše příliš nezaměstnala. Do další šance se po centru dostal ještě Šorna K., ale hostující obránci jeho střelu zablokovali. Největší šanci prvního poločasu neproměnil Vylita M., když byl po individuální akci sám před brankářem, ale trefil ho jen do náruče. Hosté se v prvním poločase do nějaké větší šance nedostali, měli jen několik závarů v našem vápně, které odvrátila naše obrana.

    Začátek druhého poločasu se odehrával spíše ve středu hřiště, až přišla 63. minuta, kdy se postavil k volnému přímému kopu Mikeš M. st., nacentroval do vápna, kde hostující golman špatně odhadl centrovaný balon, podběhl ho a Mikeš M. ml. dal gól do prázdné branky (1:0). Uběhlo pár minut a hosté mohli srovnat, když se po rohovém kopu dostali k odraženému míči a střelou po zemi nechali vyniknout našeho golmana Murárika A. V 78. minutě jsme rozjeli po pravé straně pěknou akci, k míči se dostal Vylita M. a přihrávkou mezi obránci poslal Mikeše M. ml. na branku, který kolem brankáře Reguše zvýšil na 2:0. Těsně před koncem utkání se do velké šance dostal Mikeš M. st., ale trefil jen hostujícího obránce na brankové čáře. Když už to vypadalo, že zápas skončí výsledkem 2:0, dostal v nastaveném čase Mikeš M. ml. přihrávku do vápna a dovršil hattrick (3:0).

Zpět