TJ Lom - Dražejov

03.04.2010 13:30

TJ Lom - Dražejov          6:0   (5:0)

B: 13., 20. a 61. Ředina M., 34., 38. a 45. Mikeš M. ml.

Žk: Raba T. (Dražejov)

TJ Lom: Murárik A. - Mišiak L. (49. Beránek Z.), Mikeš M. st., Mišiak R., Šorna K. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Šuba J. - Ředina M., Mikeš M. ml. (74. Fráňa J.)

     Naše druhé jarní utkání jsme opět začali náporem a již ve druhé minutě jsme mohli jít do vedení, když se Ředina po samostané akci dostal až před brankáře Zelinku, ten ho však vychytal. O pár minut později jsme mohli znovu skórovat, ale opět se vytáhl hostující brankář Zelinka a neuvěřitelně vytáhl střelu Týmy. Ve 13. minutě se již skóre měnilo, na práve straně dostal balon Šuba J., posunul ho do středu hřiště, kde ho sklepl Mikeš M. ml. Ředinovi, ten si prohodil hostující stopery, obešel i gólmana a uklidil balon do branky (1:0). O pár minut později založil další akci Šuba J., když poslal přihrávku na útočníka Ředinu a ten střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci (2:0). Ve 34. minutě se k míči dostal aktivně hrající Šuba J. a jeho pěkná střela se odrazila od tyče k Mikešovi M. ml., který zvýšil do prázdné branky na 3:0. Za pár minut hostující obránci faulovali těsně před vápnem Šubu J., k přímému kopu se postavil Mikeš M. ml. a střelou kolem zdi dal na 4:0. Ještě do přestávky završil svůj hattrick Mikeš M. ml., když po centru Vylity vystřelil do protipohybu brankáře (5:0).

    Do druhého poločasu jsme vstupovali s tím, že nechceme inkasovat a že se budeme snažit i nadále hrát aktivně. Po většinu druhého poločasu se nám dařilo držet míč na našich kopačkách, ale již jsme se tolik nedostávali do vyložených šancí. Výjimkou byla 60. minuta, kdy si Ředina po autovém vhazování zpracoval balon, obešel hostujícího obránce a dovršil hattrick (6:0). Hosté, ikdyž začali hrát aktivněji, se ani druhý poločas do nějaké vyloženější šance nedostali. A tak jsme mohli tesně před koncem ještě zvýšit naše skóre, když šel Týma sám na brankáře, trefil pouze tyč a hostující obránce při odkopu trefil Fráňu, od kterého se míč odrazil jen těsně vedle branky.

Zpět