TJ Lom - Pracejovice

17.04.2010 14:00

TJ Lom - Pracejovice          4:0   (0:0)

B: 89. a 90. Vylita M., 68. Mikeš P. a 81. Mikeš M. ml.

Žk: Ředina M. - Švihovec M. a Bláha A.

TJ Lom: Murárik A. - Fráňa J. , Mikeš M. st., Mišiak R., Šorna K. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Šuba J. - Ředina M., Mikeš M. ml.

    K utkání s posledním týmem tabulky se nám podařilo vstoupit aktivně a zaměstnávali jsme obranu hostí. Do vážnější šance se však dostal pouze Ředina M., který šel ze strany sám na brankáře, ale střelou podél gólmana jen těsně minul hostující branku. Do nějakých dalších vážnějších šancí jsme se díky urputné hostující obraně a našemu malému pohybu po hřišti již nedostávali. Hosté naši branku ohrozili za první poločas jen jedinkrát, když po rohu hlavičkoval hostující hráč jen těsně vedle Murárikovy šibenice. Více se toho v prvním dějství neodehrálo, a tak poločas skončil stavem 0:0.

    O poločase jsme si řekli, že se musíme začít více pohybovat a zlepšit kombinaci, což se nám od záčátku druhé půle taky dařilo a začali jsme tým z Pracejovic přehrávat. Postupně jsme se dostávali do gólových šancí, nejprve přestřelil z těžké pozice Týma P. a o chvíli později se prozatím netrefil ani Mikeš P. V 68. minutě se už ovšem skóre měnilo, když si na hranici pokutového území zpracoval míč Mikeš P., zamířil a přesně trefil levou šibenici hostujícího týmu (1:0). O pár minut později mohli hosté srovnat, když po přímém kopu vyrazil náš gólman Murárik míč do zad hostujícího hráče, od kterého se odrazil jen těsně vedle branky. Poté jsme se do útoku vydali opět my, když Šuba J. nacentroval přetažený míč z pravé strany na Vylitu M., který ho vrátil před branku, kde ho Mikeš M. ml. dorazil do branky (2:0). O pár minut později mohl Mikeš M. ml. dát svůj druhý gól, ale jeho střela za hranicí pokutového území skončila jen na tyči. V závěrečných minutách utkání jsme na soupeře vytvářeli stále větší tlak, z čehož plynuly chyby, které hosté dělali v obraně, a Vylita M. z toho vytěžil náš třetí gól (3:0). V 90. minutě se probíjel do vápna náš utočník Ředina M., kde byl jasně sražen a byl nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil náš gólman Murárik, ale bohužel nastřelil jen hostujícího brankáře a hosté pak balon srazili na roh. Po rohovém kopu se k míči dostal Ředina M., trefil tyč, dostal se k odraženému míči, přistrčil Vylitovi M. a ten dal svůj druhý gól v zápase (4:0). Tímto výsledkem již utkání skončilo a my mohli slavit zasloužené vítězství.

Zpět