TJ Lom - Sedlice B

15.05.2010 14:00

TJ Lom - Sedlice B          2:0   (0:0)

B: 66. Mikeš P. a 73. Týma P.

TJ Lom: Murárik A. - Šuba P. , Mikeš M. st., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. (76. Fráňa J.) - Ředina M., Mikeš M. ml.

    Utkání s mužstvem Sedlice jsou pro náš tým vždy velice vypjaté a plné emocí, což se také v utkání projevilo. Již ve 3. minutě jsme mohli jít do vedení, když šel sám na brankaře Mikeš M. ml., ale tuto šanci neproměnil. Hostující tým jsme přehrávali a dostávali se do dalších gólových šancí, které však nedokázal proměnit ani jeden z našich útočníků. Poté se dostali do své největší šance zápasu hosté, když naše obrana špatně rozehrála a hostující útočník Klíma M. se ocitl sám před naším brankářem Murárikem A., ale ani na dvakrát ho nedokázal prostřelit a tak se skore v prvním poločase neměnilo (0:0).

    Ve druhém poločase jsme pokračovali v zaměstnávání hostující obrany, ale vstřelit branku se nám podařilo až v 66. minutě, kdy si narazil Mikeš P. s Ředinou M., dostal se za hostující obranu a prostřelil golmana Přecha (1:0). O pár minut později jsme již vedli 2:0, když si poradil Ředina M. s hostující obranou a nahrál před prázdnou branku Týmovi P., který vstřelil gol. O chvíli později šel sám na brankáře Ředina M., ale bohužel minul branku hostů. Tento útočník se prezentoval ještě několika pěknými střelami, ale všechny dokázal pochytat i s pomocí brankových konstrukcí golman Přech.

Zpět