Bavorov - TJ Lom

08.05.2010 17:00

Bavorov - TJ Lom          3:3   (2:1)

B: 27. a 74. Mikeš M. ml., 61. Vylita M.

TJ Lom: Murárik A. - Fráňa J., Šuba P., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. - Ředina M., Mikeš M. ml.

    Začátek tohoto utkání se nám vůbec nepovedl a domácí nás od první minuty jasně přehrávali. Svým pohybem si dokázali vytvořit řadu gólových šancí, které s velkou námahou dokázal pokrýt náš golman Murárik A. Po několika závarech před naší brankou zahrávali domácí již několikátý rohový kop, ze kterého dokázali vstřelit vedoucí branku tohotu zápasu. Ve 27. minutě se dostal ke střele náš útočník Ředina M., domácí obrana tuto střelu zablokovala, odražený míč se však dostal k Mikešovi M. ml., který ho z 25 metrů poslal směrem na bránu a trefil pravý horní roh domácí branky (1:1). Ani tento stav nás nedokázal nastartovat do zápasu, domácí se opět dostávali do dalších šancí a z dalšího rohového kopu jsme inkasovali na 2:1. Tímto výsledkem skončil první poločas a my za něj mohli děkovat hlavně našemu golmanovi Murárikovi A.

    O poločasu jsme si řekli, že nemáme co ztratit a že se pokusíme s nepříznivým vývojem utkání něco udělat. To se nám také povedlo a do druhého poločasu vstoupilo úplně jiné mužstvo, než které bylo možno vidět v prvním poločase. Od začátku jsme vyvíjeli tlak na domácí obranu, ze které plynula chyba při vyrovnávajícím gólu Vylity M. (2:2), kterému přihrával Mikeš M. ml. Po tomto golu jsme i nadále útočili a vytvářeli si další šance. Jednu z nich proměnil Mikeš M. ml., když ho poslal Mikeš P. samotného na brankáře (2:3). Přestože jsme se dostali do vedení, nepřestali jsme hrát aktivně, ale bohužel se nám již nepodařilo proměnit další šance Mikeše M. ml. nebo Řediny M., a tak přišel trest, když v poslední minutě náš obránce Fráňa J. zahrál v našem vápně nešťastně rukou a rozhodčí nařídil pokutový kop, který domácí mužstvo proměnilo a utkání skončilo zaslouženou remízou 3:3.

Zpět