Finále Českého Poháru

09.06.2010 17:30

Chelčice - TJ Lom          1:2 PP   (0:1)

B: 27. Mikeš M. st. a 112. Ředina M.

TJ Lom: Murárik A. - Šorna K., Mikeš M. st., Mišiak R., Fráňa J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. (78. Šuba J.) - Ředina M., Mikeš M. ml.

   Po utkání s týmem Chelčic v soutěži se měli diváci na co těšit. Opět jsme vstoupili do utkání aktivněji, ale neproměnili jsme naše šance. Až ve 27. minutě si naběhl na míč za obranu Mikeš M. ml. a přehodil Chelčického brankáře. I ve zbytku poločasu jsme byli lepším týmem, ale žádnou větší šanci jsme si již nevytvořili.

    Do druhého poločasu vstoupil náš protivník mnohem aktivněji a začal nás přehrávat. Jeho první velkou šanci zlikvidoval náš brankář Murárik A. My jsme se dostávali k pěkným protiútokům, ale ani jeden z našich hráčů (Ředina M., Týma P., Mikeš M. ml.) nedokázal i tu nejvyloženější proměnit. A tak přišlo zasloužené vyrovnání, kdy se po centrovaném balonu objevil hostující útočník za naší obranou a nedal Murárikovi A. šanci (1:1). Utkání v základní hrací době tímto výsledkem skončilo a tak se šlo do prodloužení.

    V prodloužení jsme se snažili hrát aktivně, aby jsme utkání rozhodli a nemuseli se kopat penalty. V první šanci prodloužení se objevil Vylita M., ale jeho šanci ještě dokázal Chelčický golman zneškodnit. V naší další šanci se objevil Ředina M. a ten již strhl vedení na naši stranu (1:2). Hosté se pak odhodlali k mohutnému náporu, který jsme však dokázali ustát a mohli jsme začít slavit naše třetí vítězství v Českém Poháru okresu Strakonicka.

Zpět