Poříčí - TJ Lom

19.06.2010 14:30

Poříčí - TJ Lom          1:1   (0:1)

B: 32. Fráňa J.

TJ Lom: Murárik A. - Šorna K., Mikeš M. st., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. - Fráňa J., Mikeš M. ml.

   K našemu závěrečnému utkání jsme odjížděli do Poříčí, kde domácím stačil bod, aby měli zajištěný postup do vyšší soutěže. Domácí začali velice aktivně a neustále se tlačili do útoku. Vytvořili si několik slibných šancí, ale v té největší nás zachránilo břevno. My jsme hrozili z rychlých protiútoků a po jednom takovém se dostal do jasné šance Mikeš M. ml., ale domácího brankaře hlavou nepřekonal. O pár minut později jsme kopali rohový kop, ze kterého se hlavou trefil Fráňa J. (0:1). Domácí si do poločasu vytvořili ještě jednu pěknou šanci, ale znovu nás zachránilo břevno.

    Ve druhém poločase jsme naše vedení mohli navýšit, když se sám před brankařem ocitl Fráňa J., ale bohužel nedal a my jsme z následného protiútoku inkasovali branku na 1:1. Poté se hra uklidnila a hrálo se spíše ve středu hřiště, bez vážnějších příležitostí na obou stranách. Až ke konci zápasu se domácí dostali k několika nebezpečným centrům, které však naše obrana zneškodnila. My jsme se ještě také dostali k jedné příležitosti, když si Mikeš M. ml. obhodil domácího stopera, ale jeho střela skončila v náruči brankaře.

Zpět