Pražák - TJ Lom

05.06.2010 17:00

Pražák - TJ Lom          2:4   (0:1)

B: 52., 66. a 74. Mikeš M. ml. a 23. Ředina M.

TJ Lom: Murárik A. - Šorna K., Fráňa J., Mišiak R., Šuba J. - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Beránek Z. - Ředina M., Mikeš M. ml.

   K utkání na Pražáku jsme odjížděli s tím, že pokud vyhrajeme, budeme mít zajištěnou 3. příčku v soutěži. Tak jsme taky k utkání přistoupili a od začátku jsme domácí k ničemu nepouštěli a naopak jsme si vytvářeli vlastní šance. První tři jsme však neproměnili, až otevřel skore Ředina M. přízemní střelou k tyči (0:1). Do konce poločasu se hra odehrávala především před brankou domácích, ale skore se již neměnilo.

    Začátek druhého poločasu se nám povedl a Mikeš M. ml. zvýšil na 2:0 a zdálo se, že bude utkání rozhodnuto. O pár minut později se však domácí dostali do první šance a hned ji proměnili (1:2). Aby toho nebylo málo, domácí se dostali do další šance a mohli srovnat, to se jim však nepovedlo a tak jsme z naší další šance zvýšili na 3:1. V 74. minutě se po standartní situaci dostal k míči Mikeš M. ml. a završil hattrick (4:1). Poté ještě hosté upravili výsledek na konečných 2:4.

Zpět