TJ Lom - Volyně

27.03.2010 12:00

TJ Lom - Volyně          3:0   (3:0)

B: 12. Mikeš M. st. (p.), 22. a 31. Mikeš M. ml.

Žk: Vylita a Mišiak L.

TJ Lom: Murárik A. - Mišiak L., Mikeš M. st., Mišiak R., Šorna K. (65. Fráňa J.) - Týma P., Mikeš P., Vylita M., Šuba J. - Ředina M., Mikeš M. ml.

    Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, abychom vrátili hráčům Volyně podzimní porážku, což se nám také povedlo. Již ve 12. minutě se probíjel domácí útočník Ředina do vápna, kde byl podkopnut hned dvěma hráči hostí, a sudí Stejskal nařídil penaltu. Té se ujal Mikeš M. st. a s přehledem ji proměnil (1:0). Po tomto gólu se nám podařilo hosty zavřít na jejich polovině, z čehož vyplynul i náš druhý gól, kdy se Mikeš M. ml. dostal po hlavičkovém souboji k odraženému míči a hlavou zakončil přes brankáře (2:0). O pár minut později předvedli domácí útočníci krásnou akci, když si Ředina zpracoval míč po autovém vhazování, obešel obránce hostí a českou uličkou poslal míč mezi stopery, kam si naběhl Mikeš M. ml. a střelou k tyči zvýšil na 3:0. Jediná akce hráčů Volyně, která stojí za zmínku z prvního poločasu, přišla po chybě domácí obrany, kdy nejprve Mišiak R. nedosáhl hlavou a poté Šorna promáchl nohou a hostující útočník zakončoval do náruče gólmana Murárika. Na konci prvního poločasu mohl dát svůj třetí gól Mikeš M. ml., kterého znovu vysunul Ředina, ale trefil jen nohy brankáře.

    Bylo nám jasné, že Volyně s tímto výsledkem bude chtít ve druhém poločase něco udělat, takže jsme chtěli hlavně neinkasovat a nenechat se zatlačit do defenzivy. Hra probíhala především ve středu hřiště, bez větších šancí na obou stranách, což nám vyhovovalo. Hosté se po zbytek zápasu do žádné vážnější šance nedostali, jediný větší závar před brankou vyřešil domácí brankář Murárik. Utkání skončilo naším zaslouženým vítězstvím v poměru 3:0.

Zpět